Salam Aidilfitri.. Kitorang cuti ni. Next order ialah pada 28hb (Rabu)
Cart 0

DIY Kit : Hair Clips

RM 5.00


Salam..

Re-pack! Re-pack!

Re-pack semula DIY KIT Klip Rambut Felt ni dah lama sangat tak restock.


Kalo sebelom ni RM12 sepaket (baca sini) kini dah jadi RM5

Ya.

RM5 sepaket!


Setiap paket ni untuk buat sepasang klip rambut..


Setiap paket mengandungi:

sekeping felt

sepasang hair clips

Butang

benang dan jarum

template

serta step by step manual yang mudah diikuti


Kini korang boleh pilih antara 6 jenis ni:


Pink



Yellow

 


Blue



Baby Pink

 


Black



Purple

Aktiviti yang mudah dan menyeronokkan untuk anak-anak dan murid-murid sekolah..

Remaja dan dewasa pun bole juga..


Kalo rasa nak try-try Felt Craft ni, grab je sepaket..

Pasti addicted dan nak lagi dan lagi dan lagi... XD