Promosi Polyester Felt hingga 31 Julai 2017
Cart 0
jarum reject.jpg

Jarum Jahit Self-Threading Reject (berkarat) - LETGO

RM 0.40 RM 350.00


Jarum ni saya borong kononnya nak jual.

Sekali sampai, berkarat-karat semua jarumnya.
Nak bagi sebagai free-gift rasa tak elok pula.

Maka saya letgo dengan harga rugi. Simpan pun tak guna juga.

Self-threading needle ni ada 2 kepala dimana korang cuma tekan je benang kat atas kepala dia (lubang separuh bulat pertama) kemudian dia akan termasuk ke lubang (bulat) yang sebenar.

Senang nak guna bagi yang rabun cam saya.

Tapi tu la, berkarat pulak. Tak guna punya China!